Over ons

GOODWORKPEOPLE: Good partner for Working People 

GoodWorkPeople zoekt naar een perfecte match tussen de klant en werknemer. Door het zoeken naar gekwalificeerd personeel en de juiste persoonlijkheid boeken wij het beste resultaat. Door een nauwe samenwerking tussen verschillende gecertificeerde bedrijven staan wij garant voor een maximale resultaat voor uw bedrijf of als werknemer. u bent dus verzekert van een succes.  

WERKWIJZE

Personeel op uitzendbasis is ''ideaal'' voor projecten of werkzaamheden van tijdelijke aard. Wij dragen zorg voor het vinden van professionele kandidaten en de loontechnische aspecten. GoodWorkPeople beschikt over een uitgebreid bestand van bedrijven en vakkundig gediplomeerde werknemers. onze werknemers zijn echte ''specialisten'' die naast tijdelijke projecten ook op langdurige projecten werken bij gerenommeerde bedrijven. daardoor ben u verzekerd van het beste. GoodWorkPeople besteed veel aandacht aan de relatie met haar klanten en werknemers. GoodWorkPeople zoekt niet naar de makkelijkste oplossing maar naar de beste!

SPECIALISATIE

Door een persoonlijke band op te bouwen met het bedrijf en met de werknemer kunnen wij een perfecte match maken tussen beide partijen. wij helpen u graag met personeel werven die een werkelijke bijdragen kan leveren aan uw bedrijf. 

wij zijn werkende in Bijvoorbeeld: administratie, logistiek, timmerlieden, betontimmerlieden, schilders, bouwplaats hulpen, dakdekkers, schoonmakers, uitvoerders, werkvoorbereiders. projectleiders en calculators.

Wilt u meer informatie dan kunt u ons bereiken per email: info@goodworkpeople.nl of neem telefonisch contact met ons op: 076-3035820.

 

GoodWorkPeople

GoodWorkPeople is een uitzendbureau waar de klant en de uitzendkracht centraal staan. Wij kennen onze klanten en uitzendkrachten en zijn van mening dat we daarom de perfecte match maken.

Branches
Contact
Ontwikkeling door DWD Internet
© 2020 - GoodWorkPeople